Vitaliteitstraining voor Lichaam, Geest en Ziel

De vitaliteitstraining voor Lichaam, Geest en Ziel, is een training van 4 middagen/ochtenden waarin handvatten worden aangereikt om zo breed mogelijk naar de eigen gezondheid te kijken.


De training ziet er als volgt uit:

Dagdeel 1: Voeding

Tijdens dit dagdeel geef ik een voorlichting over voeding. Ik leg de nadruk op het belang dat je voedsel eet, dat bij je past. Als eerste worden er algemene voedingsadviezen gegeven en vervolgens persoonlijke voedingsadviezen. Wellicht weet je al dat het eten van veel groente een weldaad is voor het lichaam. Tijdens de training is er dan ook steeds een heerlijk groentesoepje, verse muntthee en een gezonde lekkernij. Er zullen een aantal pauzes worden ingelast om de informatie te laten zakken en om te ontspannen. Bij mooi weer vinden de sessies in de kruidentuin plaats.

Dagdeel 2: Geest en Ziel

De uitdaging van dit dagdeel is, je aan te sporen om vanuit je eigen kern te gaan leven. Te leren luisteren naar het lichaam, je gevoel, je intuïtie. Voor de vragen: Wie ben ik? Waar voel ik me goed bij? Wat is mijn levensdoel? Wat heb ik specifiek nodig? , wordt gereedschap aangereikt om deze vragen voor jezelf te beantwoorden. Aan de orde komen o.a. je intuïtie, met aandacht waarnemen, overlevingsmechanismen die bij ieder van ons bekend zijn, het doel van healing, de invloed van de geest, de chakra’s, geaard zijn. Deze sessie is geschikt voor alle mensen die meer in hun kracht willen komen en willen leven vanuit hun ware kern en streven naar meer levenskwaliteit: "In-Ki" zijn.

Dagdeel 3: Een persoonlijke aurahealing/chakra-analyse

Hiervoor maak ik met ieder een aparte afspraak. Aan bod komt een aurahealing, en een chakra-analyse. Aan het eind bespreek ik met jou mijn bevindingen.

Dagdeel 4: Terugkomdag

Nadat alles is bezonken, is er tijdens deze morgen of middag gelegenheid tot terugblikken en het stellen van vragen.