Over mijzelf

Leef-in-Ki staat voor leven en de motivatie om gezond te blijven, lichamelijk en geestelijk. Om van het leven te leren en via het lichaam te voelen wat bij ons past, zodat wij de weg kunnen volgen waarbij wij in onze kracht komen. Ki is de Japanse benaming voor levenskracht. In-Ki staat voor handelen vanuit centerpiece, congruent in hoofd en hart.


Zelf volg ik ook deze weg en dit bevalt me goed. Dit doe ik door open te staan in het leven en me bewust te zijn van wat alles met me doet. Ik maak die keuzes, die ervoor zorgen dat ik gezond blijf, daarbij horen ook de verkeerde keuzes, daar leer ik van.

Wat ik heb ervaren, vind ik leuk om met je te delen. Van oorsprong ben ik algemeen maatschappelijk werker. Aan de Hogeschool Zuyd te Sittard heb ik in 2008 mijn bachelor Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gehaald. In dit beroep ben ik met veel verschillende hulpvragen aan de slag geweest. Gaandeweg merkte ik, dat ik de hulpvragen veel breder wilde aanpakken, meer aspecten wilde betrekken waarbij ik integratief kon werken. Zo was de eerste stap naar een andere vorm van hulpverlenen gezet.

In Amsterdam bij het Nederlof Centrum ben ik de opleiding tot Paramedisch Natuurgeneeskundige gaan volgen; medische achtergrond vond ik erg belangrijk om een probleem in zijn samenhang te benaderen. Ik ben opgeleid in de Medische Basiskennis HBO+ CPION (Plato) en voor het geven van voedingsadviezen. Daarnaast volgde ik de opleiding tot professioneel Aurahealer . "Voor de healer houdt gezondheid niet alleen in dat het fysieke lichaam gezond is, maar dat ook alle aspecten van iemands leven met elkaar in evenwicht en harmonie zijn. Het genezingsproces is in feite een herinneringsproces, het gaat erom je te herinneren wie je bent. Dit schrijft Barbara Brennan in haar boek "Licht op de Aura", een visie waar ik achter sta.

Als natuurgeneeskundige blijf ik mij ontwikkelen door het volgen van bijscholingen en studiedagen die mij in staat stellen om je verder te helpen.

Bent je geïnteresseerd om op deze manier aan je klachten te werken, dan kun je met mij contact opnemen. Samen kunnen wij dan bekijken wat ik voor je kan betekenen.